BATE Borisov og Bayer Leverkusen spillede 1-1 i Champions Leagues gruppe E, og med det resultat sendte de FC Barcelona videre til ottendedelsfinalerne.

FC Barcelona er gået videre i Champions League - uden selv at spille.

Det uafgjorte resultat i Hviderusland mellem BATE Borisov og tyske Bayer Leverkusen betyder, at FC Barcelona er videre til ottendedelsfinalerne uanset resultaterne i katalanernes to sidste kampe.

BATE Borisov kom foran efter to minutters spil, da et harmløst skud fra Mikhail Gordeychuk røg imellem benene på Bayer Leverkusens målmand, Bernd Leno, og ind i netmaskerne.

Senere i første halvleg burde Javier Hernandez med tilnavnet 'Chicharito' have udlignet, da han modtog bolden i fri position, men mexicaneren skød lige på BATE Borisovs målmand, Sergei Chernik.

Bayer Leverkusen intensiverede presset efter pausen, og det gav udbytte midtvejs i anden halvleg, da Admir Mehmedi scorede via den ene stolpe efter oplæg fra Hakan Calhanoglu.

Det uafgjorte resultat betyder, at hverken BATE Borisov eller Bayer Leverkusen kan indhente FC Barcelona, som dermed er gået videre.

De forsvarende Champions League-mestre spiller senere tirsdag hjemme mod puljens fjerde hold, AS Roma.

I den anden tidlige tirsdagskamp vandt Zenit St. Petersborg hjemme 2-0 over Valencia. Russerne er allerede sikre på at gå videre til ottendedelsfinalerne, mens spanierne kæmper for andenpladsen.