KØB PLUS!

Barton til røven af fjerde division

Ifølge Sky Sports skifter Joey Barton Premier League ud med League Two-oprykkerne Fleetwood Town FC.

Joey Barton er som et levende pendul, der svinger fra det semi-geniale til det katastrofale.

Oftest er han ovre i den skandaløse afdeling, hvilket tilsyneladende har fået hans klub Queens Park Rangers til at skille sig af med ham - i hvert fald på den korte bane.

Han skal nemlig til League Two-oprykkerne Fleetwood Town på en lejeaftale af seks måneders varighed. Han træner lige nu med klubben og er altså ifølge mediet enig med The Cod Army, som Fleetwood kaldes.

QPR og træner Mark Hughes vil gerne af med Joey Barton for en stund, da han alligevel ikke kan spille for klubben indtil en gang i november på grund af den 12-spilledages karantæne, han på pinligste vis pådrog sig mod Manchester City på sidste spilledag af sidste sæson.

Her forsøgte han og QPR at holde fast i et 1-1 resultat, der ville have fravristet City guldet, men Barton tabte hovedet og blev vist ud for at sende Carlos Tevez i gulvet - og derefter et totalt umotiveret overfald på Sergio Aguero.

QPR tabte kampen, men reddede overlevelse i Premier League. Barton mistede sit anførerbind, og han vil nu en tur end i de lavere divisioner for at finde glæden ved fodbold igen, har han udtalt.
 
Indtil videre skriver han dog på Twitter, som han bruger flittigt, at der endnu ikke er en aftale i hus.

- Jeg har ikke skrevet under med Fleetwood. Nyder bare at træne der...

Fleetwood Town FC er rykket op i League Two, der er Englands fjerdebedste række under Premier League, Championship og League One.

Læs også: