FC Barcelona vandt 6-0 ude over Elche og holder sig dermed lige i hælene på Real Madrid, der igen kun er et point foran ærkerivalen i La Liga.

Gerard Pique bragte gæsterne i front i første halvleg, der bød på hele fem gule kort til Elche. Men det var først efter pausen, at målfesten tog fart.

Lionel Messi scorede to gange i anden halvleg, og det samme gjorde Neymar. Kantspilleren Pedro cementerede sejren i overtiden med scoringen til 6-0.

Sejren er vigtig for Barcelona, der var pisket til at få tre point, efter Real Madrid tidligere lørdag vandt med 2-1 ude over Cordoba på trods af en udvisning til Cristiano Ronaldo, der fik direkte rødt for at slå en modstander i hovedet.

Real Madrid fører La Liga og har en kamp i baghånden i forhold til Barcelona, der ligger nummer to.