Barcelona sender Neymar på 10 dages ferie

Barcelonas unge stjerne, Neymar, kan glæde sig over et rigtig flot efterår i FC Barcelona. Klubben har nu belønnet ham med hele 10 dages juleferie.

Den 21-årige brasilianer, der egentlig hedder Neymar da Silva Santos Junior, men er bedre kendt som Neymar, skiftede i sommer fra Santos FC til mægtige FC Barcelona. Et meget omtalt skifte, som siden har udmøntet sig i en glimrende start for den unge angriber. I 23 kampe har han scoret 11 mål og leveret 10 assist, men nu står den på juleferie:

- Neymar tager til Brasilien på torsdag, hvor han vil have 10 hviledage, fortalte træner Gerardo Martino på en pressekonference.

Grundet Confederations Cup fik Neymar ikke meget hvile i sommerpausen. Han har derfor virkelig meget brug for en god, lang juleferie:

- Han har praktisk talt slet ikke haft mulighed for at hvile i flere måneder.

Samtidig har Neymar karantæne og er derfor ikke aktuel til weekendens kamp mod Getafe, hvilke med stor sandsynlighed har gjort Martinos beslutning om at tildele ham en lang juleferie noget lettere. Barcelona-træneren understreger dog, at både han og resten af klubben er meget tilfreds med Neymars indtræden på holdet:

- Han har tilpasset sig meget godt til klubben, og han ved, hvilken rolle han har på holdet. Han er meget elsket af alle.

Barcelona fører lige nu Primera Division med 43 point efter 16 kampe, men kun takket være en bedre målscore end Atletico Madrid, der ligeledes har 43 point.

Læs også: