KØB PLUS!

Barcelona klar til at droppe kræft-offer

Eric Abidal kan være fortid i Barcelona til nytår, hvis ikke han kan spille fodbold efter sin levertransplantation.

Eric Abidal kan være fortid i Barcelona, når 2012 bliver til 2013. Den franske back har reelt kontraktudløb til sommer, men efter sin levertransplantation grundet en kræftsygdom er der tvivl om, hvorvidt Abidal nogensinde vil komme tilbage på fodboldbanen.

Hvis denne tvivl skulle vise sig at holde vand, så vil Eric Abidal ifølge franske RMC Sport ikke længere være Barcelona-spiller i 2013 - han vil få sin kontrakt ophævet et halvt år før tid.

Det er lægerne i den catalanske storklub, der vil tage stilling til, om Abidal har en fremtid på internationalt topplan. Bliver tommelfingeren vendt ned, så kan franskmanden lede efter en ny klub i vinterpausen, hvis han selv er klar til at fortsætte.

33-årige Eric Abidal fik som en fin gestus sin kontrakt med Barcelona forlænget i januar, og i starten af oktober indfandt han sig igen på træningsbanen efter den slemme sygdom. Men Abidal har ikke spillet en eneste kamp i denne sæson, og hans seneste optræden for Barcelona ligger tilbage i februar i kampen mod Atletico Madrid. Det kan nu vise sig at have været Abidals afskedskamp.

tipsbladet.dk

Læs også: