KØB PLUS!

Barca smed point i Valencia

FC Barcelona måtte nøjes med et enkelt point i udekampen mod Valencia.

Dampen synes at være gået en smule af lokomotivet i den spanske liga, FC Barcelona.

For nylig tabte holdet ude mod Real Sociedad, og selvom holdet svarede igen med en sikker sejr hjemme over Osasuna, blev det søndag igen til pointtab.

Denne gang var det Valencia, som på egen bane fik 1-1 mod de sandsynligvis kommende spanske mestre, og det var ganske retfærdigt. Faktisk kunne Valencia godt have taget alle tre point, hvis den tidligere Real Madrid-spiller, Roberto Soldado, havde været lidt skarpere i anden halvleg. Men FC Barcelona havde dog også deres chancer til et sejrsmål.

Argentineren Ever Banega åbnede scoringen for Valencia efter en god halv times spil i en situation, hvor FC Barcelonas forsvar ikke fik ekspederet kuglen ordentligt ud af farezonen.

Men seks minutter senere bragte en anden argentiner, Lionel Messi, balance i regnskabet, da han omsatte et straffespark til scoring.

Real Madrid tabte lørdag til Granada, så FC Barcelona har med det uafgjorte resultat 16 point ned til de regerende mestre. 

Atletico Madrid ligger nummer to og reducerede hullet til Barca til ni point, da holdet vandt 1-0 hjemme over Betis på et mål af Diego Costa.

Læs også: