KØB PLUS!

Barca: Messi har en klump på knæet

En scanning skal vise topscorerens skadesomfang.

De bange anelser bliver mere og mere alvorlige i Barcelona.

Lionel Messi tog sig kort før afslutningen på kampen mod Benfica til sit knæ og måtte bæres fra banen på en båre, og de første meldinger fra klubben lyder negative.

- Leo Messi har en klump på ydersiden af ​​venstre knæ, lyder det kortfattet fra den spanske storklubs kommunikationsafdeling ifølge det spanske medie Sport. 

Skaden kom i en kamp, der var uden betydning for Barcelona. Klubben var allerede videre til 1/8-finalerne fra en sikker førsteplads inden opgøret mod Benfica, men Messi har en stor ting på dagsordenen for resten af året og var trods sin stjernestatus indlemmet i truppen til kampen.

Argentineren jagter Gerd Müllers 40 år gamle scoringsrekord og er kun et mål fra at tangere den. 

Messi har scoret 84 mål i 2012, mens Müller satte 85 mål ind i 1972 på et enkelt kalenderår.

Og med en halv time igen blev Messi så sat ind, men det endte fatalt, da han kort før tid kom alene med keeperen Artur og forsøgte at ramme modsatte side af målet med sit venstreben. Derpå forblev han i græsset og måtte bæres derfra.

- Vi ved ikke, hvad det er, han fejler endnu. Kun at han er faldet over målmanden og har noget med knæet, sagde anfører Carles Puyol.

Ifølge Mónica Marchante, der er journalist på den spanske Canal +, har sportsdirektør Andoni Zubizarreta forklaret, at Messi selv mener, at skaden er lille, men klubben vil nu afvente en forestående scanning, før det endelige resultat af skaden foreligger.  

Læs også: