KØB PLUS!

Barca lune på endnu en Arsenal-spiller

Dani Alves er seneste eksempel på, hvordan Barcelona ynder at engagere deres spillere i klubbens gøren og laden på transfermarkedet.

Thierry Henry, Aliaksandr Hleb, Cesc Fabregas, Alex Song. Barcelona elsker at hente spillere i Arsenal. Spillefilosofien er ens, og Arsenals nedprioritering af mesterskabsaspirationerne frem for en fornuftig bundlinje giver Barcelona gode muligheder for at hente de store navne.

Det lykkes ofte ved hjælp af klubbens egne spillere, som går ud og offentligt opfordrer den eller de eftertragtede spillere til at skifte. Senest er det Barca-backen Dani Alves, som har kastet sin kærlighed på London-klubbens midtbanegeneral, Jack Wilshere.

- Han har masser af kvalitet og en god personlighed. Hvis jeg fik muligheden for at vælge, så er han en spiller, jeg ville hente til Barcelona, udtaler Alves ifølge The Daily Telegraph.

- Han kan uden tvivl nå samme højder som de spillere, vi har har her i Barcelona, som for eksempel Xavi og Iniesta.

I sin tid fik især folk som Song og Fabregas den samme behandling, og mon ikke vi kan forvente flere Barcelona-spiller der istemmer sig Alves' lovprisninger.

Læs også: