KØB PLUS!

Balotelli: Kun City var godt i England

Mario Balotelli har en række dårlige erfaringer fra England, men roser Premier League.

Verdens vel nok største problembarn i topfodbold Mario Balotelli er skiftet tilbage til Italien efter en tur til Manchester City.

I løbet af sine knap tre år i England nåede han adskillige overskrifter, som blandt andet indeholdt smadrede sportsvogne, prostituerede, dartpile mod ungdomsspillere, tumult med manager Roberto Mancini og en masse mere. 

Tilbage i Milano, hvor den tidligere Inter-spiller nu skal tørne ud for AC Milan, forklarer han nu sit syn på oplevelserne fra England - både gode og dårlige ting.

- Gode ting? Det eneste gode var, når jeg kom til Carrington for at træne. Så mine holdkammerater og manageren var det eneste gode, siger Mario Balotelli ifølge BBC.

- Dårlige ting? Alt andet, altså pressen, vejret, maden, måden du skal køre på, tilføjer han.

Mario Balotelli er dog blevet overbevist om, at Premier League er det ypperste, men derfor er det stadig tvivlsomt, om han vender tilbage dertil i fremtiden.

- For at være helt ærlig er Premier League en fantastisk liga. Den bedste. Publikum og banerne. Det er en utrolig liga. Jeg ved ikke, om jeg vil vende tilbage engang. Nu er jeg her.

Milan har købt Mario Balotelli for 150 millioner kroner. 

Læs også: