For anden Milan-kamp i træk var den kontroversielle angriber på pletten. Bogstaveligt talt.

Efter den uafgjorte kamp lørdag mellem Lazio og Napoli havde AC Milan søndag muligheden for at lukke en god del af hullet op til de pladser, der giver adgang til Champions League, da Milano-mandskabet besøgte Cagliari.

Det så dog langt fra ud til at gå den vej, da Cagliaris Guerrero bragte hjemmeholdet foran op til pausen. I anden halvleg jagtede AC Milan udligningen, men der skulle et straffespark til for at forhindre den helt store nedtur til topholdet.

Små ti minutter før tid opstod chancen fra 11-meter pletten, og så blev nyindkøbet fra Manchester City, Mario Balotelli, kaldt frem. Og for anden kamp i træk svigtede han ikke.

Dermed er Balotelli oppe på i alt tre scoringer i sine to første optrædender for sin nye klub, hvoraf de to er scoret på straffespark. Men tættere på Champions League kom AC Milan med 1-1 mod Cagliari ikke i denne omgang.