KØB PLUS!

Balotelli drillet af United-fans

Mario Balotelli spillede ingen stor rolle i søndagens opgør mod Manchester United. Alligevel fik italieneren tilraget sig en smule opmærksomhed.

Mario Balotelli er kendt for at optræde som enten gal eller genial hver gang, han bliver sendt på banen. I lørdagens topopgør mod lokalrivalerne fra Manchester United var der dog hverken meget galt eller genialt over de 50 minutter, angriberen fik på banen. Derfor blev han pillet ud, og her fik han så lidt opmærksomhed alligevel.

Balotelli og Mancinis forhold til hinanden er ganske åbenlyst ikke det bedste, og da manageren hev Balotelli ud, var der hverken håndtryk eller formanende ord. Angriberen, der blev afløst af Carlos Tevez, gik i en stor bue udenom Mancini og sendte ham et dødeligt blik på vejen, før han travede direkte i omklædningen.

Men nedturen var ikke slut for den unge italiener. Efter kampen forsøgte Balotelli at forlade stadion i sin camouflage-farvede Bentley, men bilen svigtede sit formål, og City-angriberen blev fanget i en stor flok af United-fans. De omringede bilen og råbte skældsord efter Balotelli, der dog slap igennem mængden uden større problemer.

Læs også: