Bales frisparkskasse sænkede Liverpool

Gareth Bale spillede en hovedrolle, da Tottenham besejrede Daniel Agger og Liverpool med 2-1.

Tottenhams Gareth Bale scorede både selvmål og sejrsmålet, da Tottenham hjemme på White Hart Lane tog sin anden  sejr i streg i Premier League. 

Men det holdt hårdt, for Liverpool, der havde Daniel Agger med i hele kampen, pressede voldsomt på i opgørets slutning. 

Hjemmeholdet forsvarede sig dog med alt. hvad de havde og kunne samtidig prise sig lykkelige for, at udeholdet misbrugte flere oplagte muligheder.

Tottenham lagde således stærkt ud i kampens begyndelse med Garath Bale i en afgørende hovedrolle. Efter syv minutter afdriblede han flere Liverpool-spillere og sendte bolden på tværs til en helt fri Aron Lennon. Og så stod den 1-0 til Tottenham.

Og efter 16 minutter var Gareth Bale så på pletten igen. Her bankede han et frispark fra kanten af Liverpools målfelt direkte i kassen til 2-0.

Liverpool havde også sine chancer og var uhyre tæt på at reducere hjemmeholdets føring, men Kyle Walker fik sparket bolden væk helt inde på målstregen.

Så heldige var Tottenham ikke senere i kampen. For efter 72 minutter stod Aron Lennon godt nok rigtig placeret, da Daniel Agger headede et hjørnespark mod mål. Men i stedet for at sparke bolden langt væk, røg bolden i hovedet på Gareth Bale og ind i eget net til 2-1.

Herefter stod der Liverpool på det meste, men slutcifrene blev 2-1 til Tottenham.

I næste runde i Premier League møder Tottenham Fulham på udebane, mens Liverpool får besøg af oprykkerne fra Southampton. 

Læs også: