Efter to nederlag på stribe kom Real Madrid tilbage på sejrskurs, da hovedstadsklubben søndag var på besøg i Baskerlandet.

Den lille, baskiske klub Eibar gjorde fornuftig modstand mod Real Madrid, men den spanske kongeklub vandt fortjent 2-0..

To minutter før pausen var det waliseren Gareth Bale, der bragte Real Madrid foran på hovedstød efter et hjørnespark, som Luka Modric i første omgang havde taget i en kort variant.

Otte minutter før tid blev det 2-0, da indskiftede Lucas Vazquez blev fældet i det kriminelle felt. Det efterfølgende straffespark scorede Cristiano Ronaldo på.

Sejren betyder, at Real Madrid fremdeles er på tredjepladsen i La Liga, da FC Barcelona lørdag vandt over Real Sociedad med 4-0. De regerende spanske mestre har dermed 33 point, mens Real Madrid har 27. Atlético Madrid - som lørdag vandt 1-0 over Espanyol - ligger imellem med 29 point.