KØB PLUS!

- Bale har Ronaldo-klasse

Tottenhams Gareth Bale er på niveau med Messi og Ronaldo, fastslår waliserens tidligere manager.

Der er næppe mange, som er uenige i, at Barcelonas Lionel Messi og Real Madrids Cristiano Ronaldo rangerer som verdens to bedste fodboldspillere netop nu.

Men flere vil formentlig sætte spørgsmålstegn ved udsagnet om, at Tottenhams Gareth Bale skulle være på samme niveau som de to superstjerner.

Men ifølge Harry Redknapp, der var Gareth Bales manager i Tottenham helt frem til denne sæson, så er waliseren blandt verdens allerbedste.

- Jeg har set det bedste. Jeg har set Ronaldo. Jeg har set dem alle. Og han (Bale, red.) er på niveau med dem nu, siger Harry Redknapp ifølge BBC og tilføjer:

- Bale er nærmest ikke til at stoppe, når han er på toppen. Han er en væskeægte verdensklassespiller, siger Harry Redknapp.

Ifølge den tidligere Tottenham-manager kan han nemt se Gareth Bale spille for enten Real Madrid eller Barcelona.

- Lad mig sige det klart. Han vil være at finde i en af de klubber inden længe. Barcelona og Real Madrid vil helt sikkert kæmpe om hans underskrift, konstaterer Harry Redknapp.

23-årige Gareth Bale har kontrakt med Tottenham frem til 2015, men han rygtes oftere til større klubben i såvel England som Europa.  

Læs også: