Det lignede længe en sejr til Chelsea, der måtte tage til takke med 2-2, da West Bromwich onsdag var på besøg.

London: Chelsea måtte nøjes med 2-2, da West Bromwich Albion onsdag aften var på besøg på Stamford Bridge. Dermed går Chelsea glip af vigtige point i London-klubbens jagt på de øverste klubber i Premier League.

Med det uafgjorte resultat ligger Chelsea i øjeblikket på en 14.-plads i Premier League med 24 point i 21 kampe.

Det startede ellers fint for Chelsea, der kunne bringe sig foran på Stamford Bridge efter omkring 20 minutters spil. Et farligt indlæg fra Branislav Ivanovic nåede hele vejen over til César Azpilicueta, og den spanske venstreback kunne nemt lægge bolden ind i et tomt mål.

Føringen varede dog ikke meget mere end ti minutter. Chelseas kantspiller Pedro mistede bolden efter farlige driblinger på sin egen banehalvdel, og udeholdets Craig Gardner havde pludselig frit skud mod mål på kanten af Chelsea-feltet.

Den 29-årige midtbanespiller viste skøn sparketeknik, da han bragede bolden ind ved jorden bag den 23-årige Chelsea-målmand, Thibaut Courtois. Stillingen var 1-1, da de to mandskaber gik til pause.

I anden halvleg kom Chelsea på 2-1, da brasilianske Willian sendte bolden ind mod sin landsmand Kenedy, der dog ikke fik ordentligt træf på bolden. Til gengæld røg bolden videre til Gareth McAuley fra West Bromwich, der på uheldig vis ragede bolden i eget net.

Dermed lignede det længe en Chelsea-sejr, men West Bromwich ville det anderledes. Med fem minutter tilbage af opgøret kunne irske James McClean udligne til slutresultatet 2-2 med en flad afslutning fra kanten af feltet.

Chelsea-træner Guus Hiddink er fortsat ubesejret, siden han erstattede José Mourinho som træner i klubben. Det er dog kun blevet til to sejre ud af fem mulige, og Chelsea halter derfor fortsat efter Premier Leagues tophold.

I Manchester endte opgøret mellem Manchester City og Everton onsdag aften uafgjort. De to mandskaber spillede 0-0 på Etihad Stadium.