Med Auri Skarbalius tilbage som træner vandt Brøndby over Randers, der var uden omdiskuterede Christian Keller.

Brøndby: Efter en uge, hvor Brøndby blamerede sig på klubbens indre linjer, sørgede spillerne for tre point på grønsværen.

På hjemmebane vandt holdet 1-0 på et mål af David Boysen over Randers, der også har haft sit at slås med uden for banen i de seneste dage.

Ja, de to klubber har tiltrukket sig så meget opmærksomhed, at fokus i høj grad blev flyttet fra søndagens topkamp mellem FC København og AaB og til Brøndby Stadion.

I Brøndby skabte formand Jan Bech Andersen tidligere på ugen ravage, da han blev taget i at kritisere ledende skikkelser i klubben under pseudonymet "Oscar" på et fanforum, hvilket fik træner Thomas Frank til at sige op.

I Randers var der samtidig splid i spillertruppen, efter den nu tidligere anfører Christian Keller har indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings ekskone.

Ingen af de to spillere var med i Brøndby, da Keller efter pres fra spillertruppen ikke blev udtaget til kampen.

På lægterne var Brøndbys fans hurtige til at flytte fokus over på Randers.

- Hvor er Keller blevet af? gjaldede det fra Sydsiden.

De blågule fans var i det hele taget højrystede fra start i et forsøg på at støtte spillerne i en svær tid uden for stregerne. Det lod til at inspirere spillerne.

Hjemmeholdet virkede opsat fra start og kom til flere gode muligheder ved svenske Johan Elmander, der havde fået en sjælden plads i startopstillingen af den nye og midlertidige cheftræner, Auri Skarbalius.

Siden faldt kampen mere til ro og fik Randers som den mest dominerende part. Uden at åbne muligheder bød sig. Randers-offensiven truede ikke for alvor den centrale forsvarsduo med Martin Ørnskov og Jesper Juelsgård.

Den uvante konstellation var igen foretrukket, da Daniel Agger var fraværende, denne gang grundet sygdom. I pausen måtte Brøndby endda skifte Ørnskov ud med en skade.

Rodolph Austin var heller ikke blevet klar på den defensive midtbane, men alligevel opretholdt Brøndby god organisation.

Omkring den halve time fik Brøndby en glimrende periode, hvor føringsmålet burde have været effektueret.

David Boysen slap igennem, mens hans forsøg blev reddet Karl-Johan Johnsson. Boysen havde et dårligt forhold til træner Skarbalius i Viborg tidligere i karrieren, men havde alligevel fundet vej til startopstillingen.

Det træk kunne træneren juble over kort inden pausen. Boysen slap fri og kunne midt for mål prikke bolden ind til 1-0.

Anden halvleg udviklede sig til en tam omgang, hvor Brøndby overlod mere initiativ til Randers. Udeholdet ramte dog en elendig dag rent offensivt.

Forsøgene var sporadiske, og først et kvarter før tid leverede Kasper Fisker det, man kunne kategorisere som en stor chance. Hans skud strøg forbi.

Et minut før tid fik Randers' Kasper Junker kampens måske største chance, men målmand Frederik Rønnow parerede skuddet og sørgede for, at ugen alligevel sluttede i Brøndby-jubel.

Med sejren er Brøndby på 35 point for 21 kampe på en foreløbig fjerdeplads. Randers ligger nummer syv med 28 point.