Antoine Griezmann blev Atlético Madrids store helt, da holdet kom i Champions League-finalen, men han syntes faktisk, at Bayern spillede bedst.

Bayern München vandt 2-1 i returkampen i Champions League-semifinalen mod Atlético Madrid, men spanierne er i finalen takket være udebanemålet, fordi de vandt den første kamp i sidste 1-0.

Det var Antoine Griezmann, der scorede det vitale udebanemål ved stillingen 1-0 til Bayern i anden halvleg af tirsdagens kamp.

Franskmanden anerkendte gerne, at Bayern havde vist det bedste spil af de to hold.

»De var bedst, men vi fik udebanemålet, og det blev afgørende,« sagde Antoine Griezmann efter kampen ifølge BBC.

»Vi er meget lettede. Det var svært. Det var virkelig en hård kamp, vi mødte en stærk modstander. Vi skulle både forsvare os og score mål, og det var dét, vi gjorde,« sagde Atlético-stjernen.

Hans holdkammerat, Fernando Torres, roste også modstanderne.

»Nogle gange møder man modstandere, hvor det ikke er muligt at spille sit eget spil. Bayern spiller så hurtigt, og de styrede første halvleg, hvor vi havde det svært. I anden halvleg forsøgte vi at spille på kontra, og så fik vi dét mål, vi gerne ville have,« sagde den tidligere Liverpool- og Chelsea-spiller, som markerede sig ved at brænde et straffespark, som ikke skulle være dømt, da Fernando Torres blev fældet udenfor feltet.

Men det endte altså med ikke at få nogen betydning..