Atletico Madrid tabte overraskede 1-2 på udebane til den 'lille' Madrid-klub Rayo Vallecano.

Dermed hjælper Rayo Vallecano storebror Real Madrid på vej i La Primera, hvor Ronaldo & co. nu blot er fire point efter Atletico Madrid på andenpladsen.

Rayo Vallecano kom allerede i front efter blot tre minutter, da angriberen Lass Bangoura var på pletten for hjemmeholdet. I det 33. minut nettede angrebsmakkeren Leonardo Carrilho så til 2-0, og det var ganske fortjent, da værterne var det bedste hold på Campo de Fútbol de Vallecas.

Fire minutter inde i overtiden reducerede Atletico Madrids Radamel Falcao til 1-2, men umiddelbart bagefter fløjtede dommeren kampen af.

Med sejren kommer Rayo Vallecano op på 37 point og rykker op på sjettepladsen, mens Atletico Madrid fortsat er nummer to med 50 point. Der er 12 point op til FC Barcelona, men der er fire point ned til Real Madrid på tredjepladsen.