Atletico Madrid skuffede ved at spille 2-2 mod Segunda B-mandskabet Hospitalet i den spanske pokalturnering, men Diego Simeones mandskab avancerer stadig til næste runde efter 3-0-sejren i første opgør. I 1/8-finalen venter Real Madrid.

Sidste sæson snuppede Atletico Madrid mesterskabet foran Barcelona og Real Madrid og leverede en fornem indsats i Champions League-turneringen, hvor det dog blev til nederlag til Real Madrid i finalen.

Det niveau spillede Atletico på ingen måde op til mod upåagtede Hospitalet. Diego Simeone sparede en række prominente navne i Copa del Rey-opgøret, der fik sin første scoring efter 19 minutter.

Hjemmeholdets frontløber Mario Mandzukic åbnede ballet med målet til 1-0, som blev første halvlegs eneste.

I anden halvleg kom Hospitalet på tavlen ved Ruben, men få minutter senere scorede Mario Mandzukic igen og slukkede derved ethvert håb om samlet sejr, som gæsterne måtte have fået tilbage. Rubin Alcaraz' anden scoring kort før tid ændrede ikke meget ved, at Atletico Madrid går sikkert videre med en samlet pligtsejr på 5-2.

Elche vandt kampen mod Valladolid og går derfor videre efter 0-0 i det første opgør.

Senere torsdag aften spiller Athletic Bilbao mod Alcoyano, mens Malaga møder La Coruna.