KØB PLUS!

Aston Villa kørt ud på 'røv og albuer'

Aston Villa fik ikke et ben til jorden på Stamford Bridge, da Chelsea kørte udeholdet over med 8-0.

Chelsea FC var til aften klare favoritter mod Aston Villa, der kun har tre point ned til nedrykningsstregen. Hjemmeholdet jagtede de tre point, som ville sende dem forbi intet mindre end fire hold i tabellen og sikre dem tredjepladsen inden Boxing Day.

Kampen viste sig fra start at være på hjemmeholdet præmisser, og måltavlen havde ikke engang slået 180 sekunder, før Chelsea var foran på mål af Fernando Torres, som scorede på en lang aflevering fra Azpilicueta med en klassehovedstød uden chance for Brad Guzan i Aston Villa-målet, som i den grad blev svigtet af sit forsvar.

Den start på kampen gav tydeligvis Chelsea-mandskabet et ordentlig skud selvtillid, og Aston Villa lignede mest af alt et hold, der havde fået det forkerte ben ud af sengen morgenen forinden. Og det udnyttede yderst oplagte Chelsea til at regulær afstraffelse, der fortsatte kampen ud.

David Luiz var manden bag målet til 2-0, som han satte ind på direkte frispark efter 29 minutter, mens Branislav Ivanovic headede en retur fra Guzan i mål i det 34. Minut, som blev det sidste mål i en første halvleg, som Chelsea unægtelig havde domineret fuldstændig.

Om Aston Villa fik en opsang i pausen af manager Paul Lambert ved kun spillerne selv, men ikke desto mindre var forbedringerne hos gæsterne svære at få øje på i anden halvleg.

Rafael Benitez bad med alt sandsynlighed sit mandskab om at gøre præcis, som de havde gjort i første halvleg, og som sagt så gjort.

Lampard var hurtigst med en scoring efter pausen, da kampen var en time gammel, og med 4-0 på måltavlen, så kampen nu ret så tabt ud for udeholdet, der dog havde sin største chance få minutter senere.

Men det var også, hvad Aston Villa fik sat af aftryk på kampen. Resten af kampen var således den ene foræring efter den anden til hjemmeholdet, som inden for bare otte minutter lavede tre mål – det ene på straffespark, som blev begået i noget der lignede ren frustration i Aston Villa-forsvaret. Målene blev sat ind af Ramires, Oscar på straffe og Hazard.

Sidste julehilsen fra Chelsea kom efter 90 minutter, da Ramires hamrede bolden i mål til 8-0. Et lille plaster på såret for det straffespark, som Lucas Piazón havde brændt et par minutter forinden.

Så hvis man kan tale om at blive kørt over i fodbold, så var det i særdeleshed det, der skete for et sagesløst Aston Villa-hold, som måtte se sig som tabere i en af de største Premier League-sejre i historien.

Læs også: