Blackburn Rovers fra The Championship vandt over Arsenal på Emirates.

Femte runde af FA Cup'en blev endestationen for Arsenal, der måtte se sig slået ud af Blackburn Rovers trods et massivt spilovertag.

Specielt i første halvleg blev Blackburn fra den næstbedste række i England presset helt tilbage, men det ændrede ikke ved, at måltavlen stadig sagde 0-0 ved pausen.

Manager Arsène Wenger forsøgte midtvejs i anden halvleg med en tredobbelt indskiftning af stjernerne Jack Wilshere, Theo Walcott og Santi Cazorla, men lige efter kom chokket så på Emirates.

Blackburn tog stik imod alle odds føringen, da Colin Kazim-Richards noget heldigt fik bugseret bolden i mål.

Resten af kampen forsøgte Arsenal at lægge et endnu større tryk på gæsterne, men lige lidt hjalp det, og så var det Arsenal, som røg ud.

Det var det første nederlag til Arsenal på hjemmebane i FA Cup'en siden 1997.