Dortmund fik en stærk start på årets Champions League-sæson, da Bundesliga-holdet hjemme vandt med 2-0 over Arsenal i premieren.

De to hold mødtes også i Champions League-gruppespillet i sidste sæson, og her blev det til udesejre i de to tætte møder mandskaberne imellem.

Og det var tydeligt at se, at holdene havde enorm respekt for hinanden, og fik tilskuerne også en afventende start på kampen at se.

Men efter den rolige indledning var det de tyske værter, der skruede op for tempoet midt i halvlegen, og pludselig vadede Dortmund i store chancer. Men både Aubameyang og Mkhitaryan var for sløje i deres afslutninger.

Og så var det lige ved at gå galt i den anden ende, hvor den nye Arsenal-angriber Danny Welbeck pluselig var spillet fuldstændig blank foran mål. Men hans coolness svigtede.

Det meste af Signal Iduna Park havde indstillet sig på 0-0 ved pausen. Men Dortmunds italienske angriber Ciro Immobile ville det anderledes. Den lille frontløber maste sig igennem Arsenal-feltets højre side og sendte bolden fladt forbi en stillestående Szczesny i gæsternes mål. Og så kunne Dortmund tage en fortjent 1-0-føring med sig ned i omklædningsrummet.

Og der var blot spillet to minutter af anden halvleg, da lynende hurtige Pierre Emerick Aubameyang fordoblede værternes føring eftet flot forarbejde af Kevin Grosskreutz.

Herfra sivede intensiteten langsomt ud af kampen. Dortmund havde et brugbart resultat, mens Arsenal på dagen ikke havde løsningerne til at dirke det tyske forsvar op. Og så endte det 2-0.

I Torino holdt Malmö FF længe flot stand mod Juventus, der først fik passeret danske Robin Olsen efter en times spil. Det var Carlos Tevez, der med sit første Champions League-mål i fem år bragte italienerne foran. Og samme Tevez scorede til slutresultatet 2-0 sidst i kampen.

De regerende mestre fra Real Madrid fik en fremragende indledning på turneringen. Efter 40 minutters spil var spanierne foran med 4-0 hjemme mod Basel. Schweizerne slap dog nådigt fra Bernabeu med et 1-5-nederlag.

Atletico Madrid, der tabte sidste års finale til Real, løb ind i et overraskende 2-3-nederlag ude mod Olympiakos.