KØB PLUS!

Arsenal-legende: Du er arrogant, Wenger

Arsene Wenger udviser arrogance ved ikke at satse mere på FA Cup-succes, mener Ian Wright.

Arsenal røg lørdag eftermiddag ud af den største af de to engelske pokalturneringer, da holdet efter en tandløs indsats tabte 0-1 til Championship-holdet Blackburn. 

Manager Arsene Wenger startede kampen uden profiler som Bacary Sagna, Jack Wilshere, Lukas Podolski, Theo Walcott og Santi Cazorla. Franskmanden sparede stjernerne, fordi Arsenal på tirsdag møder Bayern München i Champions Leagues 1/8-finaler. Alligevel får beslutningen nu en af London-klubbens største legender til at lange ud efter Wenger. 
 
- Det (nederlaget,red.) var managerens skyld. Han viste arrogance ved ikke at satse nok på turneringen, siger den tidligere topscorer Ian Wright på sit radioprogram Rock N' Roll
Football Show, der kører på Absolute Radio.

Arsene Wenger satser hårdt på succes i Champions League og Premier League, hvor en plads i top fire udløser endnu en sæson med europæisk fodbold på første klasse. Men den prioritering holder ikke vand, mener Ian Wright.

- Når fjerdepladsen i Premier League ifølge manageren er den eneste prioritet, hvorfor skulle spillerne så gå efter andet. Manageren har gjort det klart, at han er ligeglad med FA Cup'en. Han glemmer, at FA Cup'en er værd at vinde. Den er stor for tilhængerne, understreger angriberen, der i 90'erne scorede 128 mål for The Gunners.

Arsenal og Arsene Wenger har nu ødelagt sæsonens næstsidste chance for at vinde det første trofæ siden 2005. Sidste mulighed hedder Champions League.