KØB PLUS!

Arsenal klar med 280 mio. for Napoli-stjerne

En engelsk avis skiver, at Arsenal har 280 millioner kroner klar, som de vil bruge på Edinson Cavani.

Arsenal mistede i sommer Robin van Persie, da hollænderen skiftede til rivalerne fra Manchester United, og afløserne i London-klubben har endnu ikke kunnet fylde pladsen ud efter van Persies afgang.

Olivier Giroud viste ellers stor træfsikkerhed i sidste sæsons udgave af Ligue 1, men han har haft problemer med at overføre målsnittet til Premier League.

Derfor er klubbens manager Arsene Wenger klar til at hente yderligere offensive forstærkninger i januars transfervindue, og franskmanden skulle angiveligt allerede være i gang med at forberede et bud på Napolis angrebsstjerne Edinson Cavani. Det skriver Daily Mail.

280 millioner kroner skulle manageren have til rådighed, men det er yderst tvivlsomt, om det er nok til at få Napoli til at sælge. Angriberen har netop forlænget sin kontrakt med Serie A-klubben, og de 280 millioner kroner er ikke i nærheden af at nå den frikøbsklausul på lige under 500 millioner kroner, som er indbygget i kontrakten.

Derudover har Arsenal også benhård konkurrence om Cavanis underskrift, idet Real Madrid, PSG, Chelsea og Juventus også meldes interesserede i at hente angriberen.

Tipsbladet.dk

Læs også: