Hjemme på Emirates Stadium besejrede Arsene Wengers tropper formsvage Everton med 2-0.

Arsenal havde hårdt brug for tre point for at holde sig til i toppen af Premier League, og det lykkedes med en sikker sejr over Everton.

Arsenals første mål blev scoret af den franske skarpretter Olivier Giroud, der på et hjørnespark fra Mesut Özil kom forrest til bolden og med sin højre fod sendte bolden i nettet. Det var Girouds fjerde scoring i fire kampe mod Everton, og holdet ligner efterhånden en ønskesmodstander for den franske landsholdsspiller.

I anden halvleg forsvarede Arsenal flot føringen med solidt forsvarsspil. Kun Romelu Lukaku truede sporadisk Arsenals forsvarskæde. To minutter før tid lukkede hjemmeholdet kampen, da Tomas Rosickys skud fra kanten af feltet blev rettet ind i målet til kampens resultat 2-0.

Dermed rykker The Gunners op på tredjepladsen i Premier League - ét point foran Manchester United.

Everton har ikke just haft nogen prangende sæson og ligger efter nederlaget på en skuffende 14. plads i Premier League.