Viktor Fischer var helt ude af truppen, da Middlesbrough hentede 0-0 ude mod Arsenal i Premier League.

London. Arsenal kunne ikke følge målfesten i Champions League op og skuffede hjemme lørdag med 0-0 mod Middlesbrough i Premier League.

Hos Middlesbrough var Viktor Fischer helt uden for truppen, og mod slutningen sled og slæbte de hårdt prøvede spillere fra udeholdet.

Arsenals Mesut Özil havde bolden i mål i overtiden, men der blev korrekt fløjtet for offside, og Middlesbrough kunne efter fem minutters tillægstid glæde sig over et point.

Resultatet placerer Arsenal på førstepladsen med 20 point for ni kampe, mens Manchester City har 19 point på andenpladsen, men det er for en kamp færre.

Middlesbrough har blot hentet en enkelt sejr i ni kampe, og holdet ligger lige over stregen med en bedre målscore end Hull.

Hvis Arsenals spillere mødte op med lidt tunge ben, så var det måske forståeligt, da klubben var i kamp i Champions League onsdag.

Her bragede Arsenal derudad med en 6-0-sejr over bulgarske Ludogorets i et opgør, hvor Mesut Özil i anden halvleg scorede sit første hattrick i karrieren.

Özil og holdkammeraterne have dog ikke indstillet støvlerne til scoringer lørdag eftermiddag.

Arsenal kunne takke Petr Cech for, at Middlesbrough ikke fik scoret før pausen, da den tjekkiske keeper i to situationer reddede flot.

Arsenal havde bolden i langt det meste af første halvleg, men fik ikke meget ud af det.

Alexis Sánchez forsøgte sig med et langskud syv minutter efter pausen, hvor Víctor Valdés måtte anstrenge sig for at redde.

Sanchez blev spillet helt fri tæt på mål af Theo Walcott efter 65 minutter, men chilenerens afslutning savnede kvalitet, og de to hold delte i det målløse opgør.

Leicester og Kasper Schmeichel skulle i den hjemlige liga forsøge at følge op på Champions League-sejren over FC København.

I opgøret hjemme mod Crystal Palace skulle man dog helt hen til det 42. minut, før Ahmed Musa bragte hjemmeholdet foran 1-0, da han afsluttede fra kanten af feltet.

Efter 63 minutter kunne Crystal Palace ikke modstå Leicesters pres, og da et indlæg fra venstre side blev clearet direkte ud til Shinji Okazaki, svigtede japaneren ikke, men hamrede bolden i mål til 2-0.

Christian Fuchs gjorde det til 3-0 ti minutter før tid, da han scorede fra tæt hold, og Yohan Cabaye fik lov at pynte på resultatet med sin reducering fem minutter før tid.

Everton tabte ude 1-2 til Burnley, Stoke slog Hull 2-0, Swansea og Watford delte med 0-0, og West Ham vandt 1-0 over Sunderland.