Hamburger SV fik smæk på udebane mod bundholdet Fortuna Düsseldorf.

Det lykkedes ikke Frank Arnesens Hamburger SV at komme nærmere de europæiske pladser i den tyske Bundesliga.

Det stod klart, efter at holdet på udebane tabte 2-0 til Fortuna Düsseldorf, der havde danske Kenn Ilsø på bænken fra opgørets begyndelse. Danskeren fik de sidste godt fem minutter.

Omvendt gav sejren Fortuna Düsseldorf tre tiltrængte point, og holdet spillede sig en smule på afstand af nedrykningskampen.

Fortuna Düsseldorf kom således foran kort før pausen ved Robbie Kruse, hvis afslutning blev rettet i mål af HSVs engelske forsvarsspiller Michael Mansienne.

I anden halvleg fik HSV bolden i mål, men kampens dommer underkendte målet, fordi der i samme situation blev begået frispark i Düsseldorfs målfelt.

Det også Fortuna Düsseldorf, som kom på tavlen for anden gang i kampen.

Det skete, da Stefan Reisinger på formidabel vis afdriblede hele HSVs forsvar og satte bolden ind. En superscoring efter 64 minutters spil som efterlod HSV med en nærmest umulig opgave med at vende kampen.

Hamborgs spil var samtidig hæmmet af, at holdet tidligt fik sin absolutte stjerne, hollænderen Rafael van der Vaart, skadet. Og han måtte derfor lade sig skifte ud.

Det lykkedes dem da heller ikke at komme tilbage i kampen, og klubben hænger dermed fast i tabellens midte, mens Fortuna Düsseldorf kravlede op som nummer 14.

I næste runde får HSV besøg af Schalke 04, mens Kenn Ilsø og Fortuna Düsseldorf skal på udebane mod de forsvarende mestre fra Dortmund.