KØB PLUS!

Arnesen vil KUN være landstræner

Ingen andre trænerjobs end Morten Olsens nuværende kan friste Hamburger SV's danske sportsdirektør

Navnet Frank Arnesen popper vanen tro op, når der diskuteres kvalificerede emner til at tage over, når Morten Olsen en dag vælger at stoppe som træner for det danske fodboldlandshold.

Foreløbig har Morten Olsen dog halvandet år tilbage af sin kontrakt med DBU. Og pudsigt nok, så gør det helt samme sig gældende for Frank Arnesen i Hamburger SV.

Sidstnævnte har som udgangspunkt svært ved at se sig selv i trænerstolen, men:

- Hvis jeg skulle ud i et trænerjob, så skal det være som dansk landstræner. Jeg har slet ikke ambitioner om at gøre det andre steder, siger Frank Arnesen til sporten.dk.

Dermed afviser han altså ikke, at han tager springet, hvis altså han på et tidspunkt får buddet.

- Den mulighed har jeg ikke lukket helt endnu. Men jeg håber, at Morten (Olsen, red.) vil blive ved i mange år fremover. Jeg synes, han gør det helt fantastisk. Og kan Danmark få ham til at forsætte, og er han stadig klar, så vil jeg som DBU altid gå efter det først, siger Frank Arnesen.

Selvom han godt kan se det pudsige sammentræf mellem Morten Olsens og sit eget kontraktudløb, så ligger en forlængelse af kontrakten med HSV ifølge Frank Arnesen selv mere lige for end jobbet som landstræner.

- Jeg vil overhovedet ikke udelukke, at jeg forlænger min kontrakt med HSV om halvandet år. Og skal jeg være helt ærlig, så er det at være sportsdirektør egentlig mere min type job, siger han.

Læs også: