Anders Lindegaard: Ferguson kunne sige de frygteligste ting

Anders Lindegaard er bestemt ikke kendt som en mand, der er bange for at sige sin mening. Den bramfri keeper har blandt andet tidligere sagt, at italiensk fodbold er lige så spændende som at se maling tørre. Nu er Manchester United-målmanden på spil igen.

I et interview med TV3 Sport fortæller han blandt andet om, hvordan Alex Ferguson var i et omklædningsrum. Og 29-årige Anders Lindegaard har bestemt ikke kun gode ting at sige om United-legenden:

- Ferguson var meget militaristisk. Han kunne finde på at sige de frygteligste ting. Jeg har set folk i omklædningsrummet blive begravet på den værste måde, hvor jeg bare siddet og tænkt vorherre til hest, siger han til TV3 Sport.

Her fortæller han også, at han ikke mener, 'de røde djævles' nye manager David Moyes er skyld i klubbens nuværende krise. Den ville været kommet, ligegyldig hvem der havde overtaget efter Alex Ferguson:

- Mange spillere har nu fået så meget ansvar, at de har haft brug for lige at stoppe op og trække vejret. Men det er der ikke mulighed for i en klub som Manchester United. Ligegyldig hvem der er træner, så ville den her periode være kommet.

- Jeg tror på, vi nok skal få det her på ret køl, så United vil blomstre igen. Jeg kan ikke forestille mig, at United ikke også vil være en topklub og et topbrand i fremtiden, siger han.

Anders Lindegaard er på det seneste blevet rygtet væk fra Manchester United, hvor det har knebet med spilletiden i den her sæson. BT kunne søndag fortælle, at Borussia Mönchengladbach blandt andre lurer på den tidligere Aalesund-keeper.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08