Både Søren Rieks og Lasse Vibe var med fra start, da IFK Göteborg fredag aften sendte Gefle hjem med en ordentlig afklapsning.

Hjemmeholdets danske angriber, Lasse Vibe, har været flittig scorende indtil videre i Allsvenskan, men de seneste fire kampe er det ikke lykkedes ham at finde vej til nettet. Det blev der dog rettet op på i 4-0-sejren mod Gefle.

Det var dog den tidligere AaB-forsvarsspiller, Kjetil Wæhler, der åbnede scoringsfesten efter et kvarters spil. Men herefter tog Lasse Vibe over. Bare to minutter senere var danskeren på pletten, da han udbyggede føringen. Kort før pausen gjorde selvsamme Vibe det til 3-0.

Hjemmeholdet nåede at score en enkelt gang mere ved Emil Salomonsson, og de holder med sejren trit med Europa League-pladserne.

Lasse Vibe lå inden kampen på en delt førsteplads på topscorerlisten med Helsingborgs David Accam. Men med de to scoringer i sejren over Gefle bringer han sig alene i front med 16 mål.