KØB PLUS!

Ajax rykker Lucas A. op på førsteholdet

Læretiden i Ajax er slut for Lucas Andersen. Han er rykket op på førsteholdet og tager med truppen på træningslejr i Brasilien

Lucas Andersen er blandt de 24 spillere, som Ajax-træner Frank de Boer tager med på en ugelang træningslejr i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor de møder Vasco da Gama i en træningskamp.

Samtidig offentliggør Amsterdam-klubben, at de har rykket Lucas Andersen op i førsteholdstruppen efter bare et halvt år på andetholdet Jong Ajax.

Den 18-årige tidligere AaBer troner da også allerede nu blandt klubbens stjerner på oversigten over førsteholdsspillerne på Ajax' hjemmeside.

Lucas Andersen debuterede for Ajax' førstehold den 8. december i 2-0 sejren over FC Groningen, hvor han kom ind fra bænken med 12 minutter igen. Her var han tæt på også at score sit første Æresdivisions-mål, men han måtte se sit skud prelle af på stolpen.

Næste opgave i Æresdivisionen bliver hjemmekampen 20. januar mod ærkerivalerne fra Feyenoord.

Der er i øvrigt fem danskere med i truppen, der rejser til Brasilien. Ud over Lucas Andersen er det Christian Eriksen, Christian Poulsen, Lasse Schöne og Viktor Fischer.

Nicolai Boilesen må blive hjemme og fortsætte sin genoptræning frem mod sit længe ventede comeback.

tipsbladet.dk

Læs også: