KØB PLUS!

Ajax: Forlæng med os, Fischer!

Ajax vil gerne forlænge med Viktor Fischer, som søndag for første gang startede inde for Ajax i sejren over Zwolle.

Marc Overmars er chef for dansker-kolonien Ajax Amsterdam. Sporten.dk har talt med Ajax’ sportsdirektør, der kunne se unge Viktor Fischer score to mål søndag.

Tirsdag fik han sin Champions League-debut mod Manchester City i Manchester. Og søndag startede Viktor Fischer inde for første gang i ligaen for Ajax.

Den 18-årige angriber havde en fantastisk dag mod bundholdet Zwolle og scorede to gange i Ajax’ 4-2-sejr og fik dermed sit helt store gennembrud for den hollandske klub.

Sporten.dk talte inden kampen med sportsdirektør i Ajax Marc Overmars, der fremhævede Fischers store potentiale, og at Ajax allerede nu gerne vil forlænge hans kontrakt, der udløber i 2014.

- Vi vil gerne give ham en kontrakt. Frank de Boer (cheftræner), Dennis Bergkamp (assistent) og jeg selv taler meget om ham, og vi tror meget på ham. Derfor snakker vi i øjeblikket med Fischer om en forlængelse af hans kontrakt indtil 2016, for vi vil gerne beholde ham, og vi ser et stort potentiale i ham, siger Overmars til sporten.dk

Ajax’ sportsdirektør fortæller dog også, at Fischer, der kom til Ajax fra FCM i 2011, har været en smule utålmodig.

- Han er stadig en ung spiller, og han har stadig meget at lære. Viktor har utroligt meget selvtillid og er meget sikker på sine egne evner, men han er kun 18 år og skal have tålmodighed. Jeg har også været en 18-årig spiller, og dengang ville jeg også spille alle kampe, men det er svært. Fischer vil gerne spille på førsteholdet, og det vil han også komme til fast, men han skal stadig have tålmodighed, siger Overmars.