KØB PLUS!

Ajax-direktør: Eriksen vil ikke forlænge

ølge Ajax' sportsdirektør, Marc Overmars, tøver Christian Eriksen med at forlænge. Eriksen vil holde sine muligheder åbne

Nemt bliver det ikke, men Ajax forsøger lige i øjeblikket.

Opgaven med at få Christian Eriksen til at forlænge med den hollandske klub bliver sværere og sværere i takt med, at niveauet hos den unge dansker stiger til europæisk topniveau med efterfølgende interesse fra de største klubber.

Ajax og Christian Eriksen, hvis kontrakt udløber i sommeren 2014, forhandler i øjeblikket med hinanden, men ifølge sportsdirektør i Ajax, Marc Overmars, har Eriksen-lejren indtil videre afvist at forlænge.

- Vi vil gerne have, at Christian skriver en ny kontrakt med os, men det er ikke noget, han vil. Vi må se, hvad der sker efter dette år. Vi taler naturligvis med ham og hans agent, og vi må se, hvad der sker efter december, siger Marc Overmars til sporten.dk

Sportsdirektøren har ikke opgivet at beholde Eriksen, men indrømmer, at det ser mere end svært ud. Også selv om der ifølge ham endnu ikke er landet noget konkret tilbud fra andre klubber på hans bord .

- Lige nu er der intet konkret. Ingen klubber har kontaktet mig med et tilbud endnu. For Christian bliver det vigtigt at vælge den rette klub, og jeg tror på, at Ajax og Christian sammen kommer til at tage det rette skridt for ham, siger Overmars.

Christian Eriksen afviser, at han har sagt nej til noget tilbud fra Ajax, men han erkender også, at han gerne vil holde sine muligheder åbne.

- Jeg har ikke decideret sagt, at jeg ikke vil blive, men dét, jeg har sagt til dem, er, at jeg gerne vil holde mine muligheder åbne, hvis jeg på et tidspunkt skal videre. Og jeg skal videre på et tidspunkt, men hvornår det skal ske, ved jeg ikke, siger Eriksen og fortsætter:

- Jeg har stadig kontrakt til 2014, og jeg føler mig fint tilpas i Ajax. Jeg kan godt forstå, at de vil forlænge med mig, men jeg føler også, at jeg på et tidspunkt vil prøve noget nyt. Min agent er i gang med at snakke med klubben i øjeblikket, og jeg har hverken sagt ja eller nej til noget, siger Eriksen til sporten.dk

 Ajax’ sportsdirektør håber - også selv om det ikke vil lykkes at beholde Eriksen - det bedste for sit danske stjerneskud.

- Jeg ville virkelig gerne se Christian spille for en stor europæisk topklub for at se, hvordan det vil gå. Han kan spille i alle de største klubber, det ville slet ikke være noget problem for ham. Man skal slet ikke være nervøs for, at han ikke ville kunne klare sig i klubber som Barcelona og Real Madrid og andre storklubber. Det er bare vigtigt at vælge den rette klub, siger Overmars.