KØB PLUS!

Ailton: Det var et dejligt eventyr

APOEL kunne som forventet ikke stille noget op mod Real Madrid, og eventyret sluttede mod den spanske storklub.

For den tidligere FCK'er Ailton og resten af APOEL sluttede Champions League-eventyret i kvartfinalen mod mægtige Real Madrid. Det kommer dog ikke som den store overraskelse for Ailton, som dog er glad for, at klubben kom så langt.

- Det var et dejligt eventyr. Vi spillede mod en stor klub, og selvfølgelig taber vi kampen, for vi var jo ikke favoritter. De spiller god fodbold og har store spillere, sagde Ailton efter kampen til TV 2 Sport.

Han mener dog, at holdet gjorde, hvad det kunne.

- Vi spiller en god kamp. Det var dejligt at få den oplevelse.

Selvom APOEL noget overraskende kom helt til kvartfinalen i Champions League, er det dog ikke kampene mod Real Madrid, som Ailton mener, var den største oplevelse.

- Jeg synes, den følelse at vinde gruppe var den største følelse. Vi mødte tre store hold, som var rigtig gode. Vi vinder gruppen, og det skal vi være stolte af. Det var en fornøjelse at være med, siger han efter det samlede nederlag på 8-2 til Real Madrid.

Han tror også, at Real kommer i finalen.

- Jeg tror det bliver Real Madrid mod Barcelona i finalen. Jeg fik spillet mod Real Madrid, og det var rigtig stort, slutter han.

Han fortæller i øvrigt, at han efter kampen fik Kakas trøje.

- De brasilianske spillere er rigtig store i Brasilien, så jeg er glad for, at jeg fik den trøje.

Onsdagens kamp endte 5-2 til Real Madrid. Cristiano Ronaldo (2), Kaka, Angel Di Maria og Jose Callejon scorede for Real Madrid, mens Esteban Solari og Gustavo Manduca scorede for APOEL.

Læs også: