Fodbold

Agger starter inde - uden anførerbind

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Daniel Agger scorede i den seneste kamp for Liverpool mod Hull og er igen i startopstillingen mod Oldham. Foto: Craig Brough

Daniel Agger er for alvor tilbage som førstevalg i Liverpools startopstilling.

Søndag stiller han op i midterforsvaret sammen med Kolo Toure, når 'The Reds' møder Oldham fra den tredjebedste række i England, League One, i FA Cup'ens tredje runde. 

Det er tredje kamp i streg i startopstillingen for den danske landsholdsanfører, der grundet en skade til Mamadou Sakhos kan se frem til væsentlig mindre konkurrence om pladserne i Liverpools forsvar i de kommende uger.

Danskeren har de sidste to kampe mod Chelsea og Hull været anfører for Liverpool, men til dagens opgør mod Oldham har Brendan Rodgers igen Steven Gerrard med, og han bærer naturligvis anførerbindet.    

Oldham var også Liverpools modstander i sidste sæsons udgave af FA Cup, og her løb dagens undertippede gæster på Anfield med sejren og eliminerede dermed Premier League-holdet. 

Kampen bliver skudt i gang klokken 16.00. 

Relaterede

Det læser andre