KØB PLUS!

Agger smider 4 mio i 'KloAgger'

Daniel Agger har investeret 4 millioner i et kloakfirma, og har ansat sin lillebror til det beskidte arbejde.

Lad os slå fast med det samme. Det er ikke gas. Og så lidt alligevel. Landsholdsstjernen Daniel Agger har smidt en håndfuld millioner i et kloakfirma i Brøndby, som har fået navnet "KloAgger". Målet er at skabe arbejdspladser i Danmark, fortæller investeringspartneren, Rune Rasmussen.

Virksomheden så dagens lys i sidste uge, og indtil består firmaet af Daniel Aggers lillebror Marco Agger og en ven af familien. Sammen står de to for det beskidte arbejde så at sige.

- Vi har allerede investeret i en slamsuger og andet udstyr, som vi skal bruge til de dårlige kloakker. Det er f.eks boligselskaber, ejendomme og den slags, vi skal arbejde med. Det er gået over al forventning i den første uge, siger Rune Rasmussen, som er gammel ven med Daniel Agger, og som sidder i bestyrelsen i KloAgger A/S.

Daniel Agger har takket være sine millioner fra sin kontrakt i Liverpool FC investeret i flere forskellige virksomheder både i Danmark og i udlandet. Rune Rasmussen har fået ansvaret for at administrere de investeringer, som Agger har lavet i Danmark.

- Der er blevet investeret 3-4 mio i firmaet. Hovedparten af investeringen kommer selvfølgelig fra Daniel. Jeg har også lagt lidt penge, men jeg skal primært administrere det, vi har herhjemme i Danmark.

- Der er så mange, som har travlt med at valfatre ud af Danmark for at investere. Nu har vi en som tjener mange penge, men vælger at lægge sine penge i Danmark for at få arbejdspladser. Daniel kunne have valgt at beholde sine penge i udlandet, hvor skatten er mindre, men det gør han ikke. Det synes jeg, er et godt signal.

- Vi er et lille firma med store drømme, siger Rasmussen, som håber på, at kloakfirmaet kan blive blandt de største i branchen.

Udover kloakfirmaet har Daniel Agger planlagt flere investeringer i Danmark. Et nyt projekt med Hummel-ejeren Christian Stadil er på trapperne.