KØB PLUS!

Agger scorede i sikker Liverpool-sejr

Den danske landsholdsspiller kom på måltavlen, da Liverpool udraderede bundproppen QPR i Premier League.

Daniel Agger blev noteret for sæsonens anden fuldtræffer i Liverpools 3-0-sejr på udebane mod bundproppen QPR i søndagens sene opgør i den engelske Premier League.

Så selv om Liverpool var uden sin, på dagen sygdomsramte manager Brendan Rogers, havde holdet slet ingen problemer med at tromle QPR i Rogers fravær. 

Han kunne således se på hjemme foran tv'et, hvordan Liverpools Luis Suarez fra start indtog en hovedrolle i kampens første halvleg.

Her bragte angriberen fra Uruguay først udeholdet på 1-0 efter 10 minutter. Og seks minutter senere var Luis Suarez igen på pletten, da han omringet af flere passive QPR-spillere opsnappede en returbold og sendte bolden i nettet tæt under mål.

Med sine to scoringer er Luis Suarez nu oppe på 13 mål i Premier League og ligger på en delt andenplads på ligaens topscoreliste sammen med Newcastles Demba BA og Swanseas Michu.  

Og ja, så blev det herefter Daniel Aggers tur til at udbygge Liverpools føring efter 28 minutter, hvor han steg tilvejrs i QPRs målfelt og headede Liverpool på 3-0.

Det var generelt spil til et mål frem til pausen, da QPR kun få gange spillede sig frem til Liverpool mål.

Meget anderledes blev det ikke i anden halvleg, hvor QPRs manager, Harry Redknapp, ellers havde pausen til at få rettet op på sit hold, som i flere periode sejlede rundt i defensiven.

QPR kom mod kampens slutning bedre med og kom frem enkelte chancer foran Liverpools mål. Men ind kom bolden ikke, og dermed tager Liverpool nu fra London med tre sikre point til den samlede stilling i tabellen. Derfor var det også en tilfreds Liverpool-anfører, der mødte pressen efter kampen.

- QPR er inde i en svær tid i øjeblikket, og vi vidste, at hvis vi startede godt, kunne vi lægge en dæmper på deres tilskuere og derefter spille vores eget spil. Vi spillede nok vores bedste fodbold hidtil i denne sæson, sagde Steven Gerrard efter sejren til BBC.

Med sejren ryger Liverpool op på 9. pladsen i Premier League - med samme antal point som Michael Laudrups Swansea. Med nederlaget ligger QPR fortsat sidst i ligaen med 10 point efter 20 kampe.

I næste runde møder Liverpool Sunderland hjemme på Anfield, mens QPR skal på en svær opgave ude mod Chelsea.

Læs også: