Agger om reserverolle: Ikke optimalt

Danske Daniel Agger ser ikke sin nuværende reserveplads på Liverpools hold som optimal.

Daniel Agger var igen henvist til reservebænken hos Liverpool, da holdet lørdag eftermiddag ordnede Cardiff City og Andreas Cornelius i Premier League. Den danske forsvarsspiller fik dog foræret lidt spilletid af manager Bredan Rodgers i anden halvleg af opgøret.

Men rollen som reserve passer bestemt ikke Daniel Agger, der trods den manglende spilletid regner med at erobre sin plads i startopstillingen tilbage.  

- Sådan er fodbold engang imellem. Det er små detaljer og tilfældigheder, der afgør mange ting, og det er selvfølgelig ikke optimalt. Men jeg skal nok få min chance, det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg føler, at jeg er god nok, og det er det vigtigste for mig, sagde han efter kampen til TV3+.

Herefter ville tv-stationens udsendte rapporter vide, om Daniel Agger troede, at Liverpool-managerens beslutning om at skifte system fra 4-4-2 til 3-5-2 mod Cardiff kunne være den danske landsholdsanførers chance for fast spilletid.  

- Det er ikke det, jeg satser på. Nu har vi spillet 4-4-2 i et stykke tid, og det har fungeret, sagde Daniel Agger.

Han ser trods sin øjeblikkelige reservetjans positivt på Liverpools mulighed for at vinde det engelske mesterskab i denne sæson.  

- Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne gøre det. Vi ligger jo deroppe i toppen, og det har vi gjort det seneste stykke tid. Men der er lang vej endnu, så det er svært at sige, og der kommer nogle vigtige kampe nu mellem jul og nytår, sagde Daniel Agger.

Læs også: