Manchester City og Liverpool gav hinanden en fremragende kamp, da det engelske mesterskab blev sendt i retning af rivalerne fra Manchester United.

Hvis der var et hold, der vandt søndag aften, var det Manchester United. Premier Leagues førerhold har nu ni point ned til nummer to, efter deres nærmeste konkurrenter, lokalrivalerne fra Manchester City spillede 2-2 i en voldsomt underholdende affære mod Daniel Aggers Liverpool.

Danskeren var med hele vejen igennem en kamp, der både havde flotte mål, bølgende spil og fremragende enkeltmandspræstationer. Den havde kort sagt næsten det hele.

Manchester Citys bosniske målræv, Edin Dzeko, åbnede scoringen efter flot forarbejde fra James Milner på venstrekanten. Angriberen skulle blot styre Milners indlæg i kassen til kampens første træffer. På det tidspunkt var der spillet 23 minutter

Liverpool - personificeret ved nyindkøbte Daniel Sturridge - svarede dog hurtigt igen. Inden den halve time var gået, var udligningen i kassen, efter et sublimt fladt spark fra 20 meter.

Det med at skyde fra distancen er de gode til ved Merseyside. Efter pausen gav Liverpool-kaptajn Steven Gerrard prøver på sin sparketeknik, da han fra samme afstand som Sturridge sparkede sit hold på 2-1 med en flot halvflugter uden for City-keeper Joe Harts rækkevidde.

Men Liverpool fik ikke lov at slæbe de tre point med sig 60 kilometer vestpå. Ti minutter før slutfløjt brillerede Manchester Citys argentinske superangriber Sergio Agüero med en sublim scoring fra noget lignende nul graders vinkel. Liverpool-keeper Pepe Reina var ganske vidst på skovtur, men det fjerner ikke skønheden bag udligningen.

Det uafgjorte resultat er noget nær ubrugeligt for begge hold. City kan se Manchester United løbe væk i toppen, mens Liverpool sakker længere og længere bagud i kampen om de europæiske pladser.