*


KØB PLUS!

Agger får hård kritik: Patetisk

Daniel Agger får en hård medfart for en skidt kamp mod West Bromwich mandag aften.

Daniel Agger hører til Liverpools mest vellidte spillere. Det siger ikke så lidt i en klub, hvor følelser går så tæt i hånd med fodbolden.

Men lige i øjeblikket er Daniel Agger ikke helt så populær på banen, som han er udenfor banen. Danskeren har spillet et par sløje kampe, og mandag aften var han igen uheldig, da han var involveret i West Bromwich' to mål i Liverpools 0-2 nederlag på hjemmebane.

På twitter var folk ikke sene til at udnævne Agger til skurk:

- Daniel Agger. Patetisk forsvarsspil ved begge mål. Han burde skamme sig, skriver talkSPORTDrive, som har knap 150.000 følgere.

Også blandt fans var der utilfredshed med Aggers præstation.

- Jeg elsker Daniel Agger, men i aften lignede han Bambi på en frossen sø. Og Bambis ben var begge brækket, og han havde fået et hjertetilfælde, lyder det sarkastisk fra Jelisa Castrodale.

- På en god dag er Daniel Agger blandt de bedste forsvarsspillere i verden, men på en dårlig dag kan han være rigtig dårlig. Skidt koncentrationssvigt i forsvaret, skriver en anden twitter-bruger.

- Daniel Agger var været i ret dårlig form på det seneste. Han fejler ved begge mål i dag.

På fodboldsitet goal.com, som uddeler karakterer til spillerne, får Daniel Agger en middel karakter. Det bliver blandt andet bemærket, at han havde et godt hovedstødsforsøg. Læsernes dom er dog mere hård, da langt de fleste har vendt tommelfingeren nedad.

Lokalavisen Liverpool Echo afslører først deres karakterer onsdag.

Læs også: