KØB PLUS!

AGFs Howard ude i fire-fem måneder

Mark Howard blev opereret mandag aften, og det betyder desværre for AGF-spilleren, at han er ude i fire-fem måneder

AGFs engelske midterforsvarer Mark Howard har været skadet siden juli måned, hvor han i en kamp mod OB i  tredje runde af Superligaen pådrog sig en ankelskade. Stort set lige siden har Howard været underlagt et genoptræningsprogram, og det var ventet, at Howard i januar måned ville være i stand til at træne med resten af holdet.

Desværre for Mark Howard viser det sig nu, at genoptræningen ikke har haft den forventede effekt, for englænderens situation har nemlig ikke forbedret sig tilstrækkelig til, at smerterne har helt har fortaget sig.  Derfor anbefalede AGFs lægestab, at den tidligere Brøndby- og Manchester United-spiller skulle opereres. Det skete i aftes, og dermed er han ude af aktion i de kommende fire-fem måneder.

- Først og fremmest er det trist for Mark, der i forvejen har haft sin andel af uheld. Og så er det et slag for AGF. Vi havde glædet os til at se Mark tilbage endnu stærkere end før, siger Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside

Pausen kommer endda på det værst tænkelig tidspunkt for spilleren, som har kontraktudløb til sommer. Uden udsigt til særlig spilletid i foråret ser det derfor ud til, at det bliver meget svært for Howard at bevise sig selv inden eventuelle kontraktforhandlinger.

- Nu handler det først og fremmest om genoptræning for Mark. Så må vi se, hvordan det ser ud, når vi kommer længere hen på foråret, fortæller Brian Steen Nielsen.

Mark Howard kom til dansk fodbold i 2006.

tipsbladet.dk

Læs også: