KØB PLUS!

AGF-træner: Kampen burde være aflyst

AGF-træner Peter Sørensen mente trods 3-0-sejr, at kampen ikke skulle være spillet på grund af sneen

Havde AGF-træner Peter Sørensen haft det sidste ord før mandagens Superliga-opgør mellem AaB og AGF, havde han ikke afviklet kampen, som i forvejen blev udsat 20 minutter på grund af for meget sne på banen.

- Stod det til mig, havde vi ikke spillet kampen. Det er sådan nogle forhold, hvor omstændighederne gør, at der er alt for mange tilfældigheder i spillet. Men når den nu blev spillet, så er det da godt, at vi tog os sammen og leverede en solid indsats og fik alle point, sagde Peter Sørensen oven på 3-0-sejren, der rykker AGF tættere på AaB og tredjepladsen før efterårets sidste spillerunde i weekenden.

AGF kom på 1-0 netop på grund af sneen på banen, der bremsede en tilbagelægning fra AaBs Patrick Kristensen, så Stephan Petersen kunne bringe gæsterne i front.

- Jeg havde på forhånd understreget, at vi skulle forvente det uventede og jagte den der tilbagelægning, som kunne føre noget med sig. Så jeg er meget tilfreds med, at vi var skarpe og udnyttede forholdene, forklarede Peter Sørensen, der fremhævede midtbanemotoren Kasper Povlsen for en stor indsats.

Ironisk nok mente den tabende part i AaB-lejren, at det var godt, at kampen blev spillet.

- Sidste gang, vi mødte AGF på hjemmebane, var det i et gigantisk stormvejr. Vi vil i løbet af en sæson blive udfordret på vind og vejr, og der vil altid spille tilfældigheder ind i løbet af en kamp. AGF kom på 1-0 ved sådan en tilfældig bold, og så vidste vi, at det ville være svært. Deres 2-0 mål knækkede os reelt, sagde Kent Nielsen.

Netop 2-0 målet var en perle fra topscorer Aron Jóhannssons snekanon, der blev fyret af fra 25 meter. Hans første scoring siden sejren over Sønderjyske sidst i oktober.

- Det var dejligt at se den gå ind. Nu scorede Andreas Cornelius søndag, så jeg var presset til at score for at blive øverst på topscorerlisten. Det har været frustrerende at være skadet, men jeg føler, at jeg er godt på vej tilbage nu, sagde den islandske topscorer.