AGF vandt 2-4 ude over OB søndag aften, og jyderne har nu ikke tabt i otte kampe i træk i Superliga-regi.

Det blev en yderst underholdende kamp søndag aften, da AGF på udebane fortsatte deres imponerede stime på bekostning af OB.

AGF kom med selvtillidskontoen tanket godt op, da man ikke havde tabt i de seneste syv kampe. Holdet fra den jyske hovedstad satte sig da også på kampen fra start. Efter et kvarter kastede det en scoring af sig, da Osama Akharraz smed en bold ud til Stephan Petersen på højrekanten, hvorefter han tog et løb ind i feltet og fik bolden igen, som han flot smed ind ved modsatte stolpe.

Stor jubel - men den blev kortvarig. I angrebet efter fik OB et hjørnespark, som Morten Skoubo headede på stolpen. Riposten fik Michael Silberbauer tilraget sig, og den smed han i kassen til 1-1.

Sådan blev stillingen ved pausen, men hurtigt efter kom udeholdet igen foran. Et frispark lige udenfor feltet blev trillet frækt forbi muren ind til Mate Vatsaze, der handlede kækt ved at lægge bolden ind ved nærmeste stolpe på sin førsteberøring i noget, der lignede en indøvet detalje.

Herefter gik det stærkt. Med femogtyve minutter igen scorede Casper Sloth på et langskud, som han sendte fladt ned i det ene hjørne. Men som ved første mål svarede OB igen lige med samme. Emil Larsen dukkede op ved bagerste stolpe og satte en fod på et hårdt fladt indlæg i det efterfølgende angreb. Ikke hans sværeste scoring i karrieren - dermed 2-3.

Men nu havde udeholdet lært tricket. Straks bolden blev givet op, blæste AGF til angreb. Med Casper Sloth i hopla fik de splittet OB's forsvar med hurtige kombinationer, og til sidst modtog Osama Akharraz bolden alene ned mod Mads Toppel i OB-målet, og den chance omsatte han til scoringen til 2-4. Det blev tredje mål indenfor tre minutter. Resten af kampen bød på chancer til begge mandskaber, men det blev ved 2-4 i en topunderholdende kamp.

AGF overhaler med sejren Randers på fjerdepladsen og rykker op a point med FC Nordsjælland på tredjepladsen, mens OB bliver på sjettepladsen.

I den kommende uge skal OB forbi Vanløse i pokalturneringen på onsdag, mens turen går til Brøndby søndag. AGF skal også i aktion på onsdag i pokalen, hvor man møder førstedivisionsklubben Lyngby, mens FC København kommer på besøg søndag i Superliga-regi.