KØB PLUS!

AGF forpurrede Sloth-transfer

Casper Sloth kunne været blevet solgt i det seneste transfervindue. Men det satte AGF en stopper for

AGF solgte i det seneste transfervindue topscoreren Aron Jóhannsson til hollandske AZ Alkmaar. Og rent faktisk kunne en anden bærende spiller på holdet havde skiftet bopælen i det aarhusianske ud med sydligere himmelstrøg.

20-årige Casper Sloth har i denne sæson haft sit helt store gennembrud med blandet andet to optrædener for det danske landshold, og det er ikke gået ubemærket hen.

- Jeg får ikke selv henvendelserne direkte, de kommer til min agent. Der har været nogle stykker, og de mest konkrete forholder jeg mig til. Der var noget med Club Brugge, som var konkret, men det blev ikke til noget. Det lød umiddelbart som et godt sted, som ville passe udmærket til mig og være et skridt op i niveau. Men sådan skulle det ikke være, selv om det havde været en god mulighed, siger Casper Sloth til JP Aarhus.

Midtbanespilleren lægger ikke skjul på, at han er parat til at tage skridtet videre, men samtidig respekterer han klubbens beslutning om at beholde ham på Fredensvang.

- Det er først og fremmest klubbens afgørelse. Siger AGF ja, er det så min afgørelse. Men jeg må acceptere, at AGF ikke havde lyst til at sælge. Om det var af sportslige eller økonomisk årsager, aner jeg ikke, siger Casper Sloth.

Casper Sloth og AGF lægger i vinterpausen placeret på sjettepladsen i Superligaen, inden den igen opstarter for deres vedkommende den 4. marts ude mod Esbjerg.