AGF dominerede i store perioder kampen i Aalborg, men gæsterne tabte alligevel med 1-2 til AaB.

Aalborg. AaB var med 20 minutter tilbage af hjemmekampen mod AGF bagud med 0-1, men med to scoringer inden for to minutter vendte nordjyderne nederlag til sejr.

2-1-resultatet betyder, at AaB med 15 point efter syv kampe er med helt i toppen af Alka Superligaen sammen med FC København og Brøndby.

For AGF blev det til endnu en skuffelse ugen efter 0-7 nederlaget mod Brøndby - selv om præstationen i Aalborg var markant bedre end mod Brøndby.

AaB?s sejrsmål blev scoret af lynhurtige Christian Bassogog - blot ét minut efter at nyindkøbet fra Peru, Edison Flores, havde udlignet AGF's føring.

Det var ellers et AaB-hold, der i store perioder af kampen blev udfordret af et velspillende AGF-mandskab.

Aarhusianerne skabte masser af chancer og bragte sig også fortjent foran, da Alexander Juel Andersen i åbningsminutterne af anden halvleg steg til vejrs over et passivt AaB-forsvar.

Herefter lignede det mere, at AGF skulle udbygge føringen, men en storspillende Nicolai Larsen holdt AaB inde i kampen.

Udeholdets uskarphed viste sig at blive dyr.

For selv om AaB stort set ikke havde vist noget i hele halvlegen, dukkede Bassogog og Flores altså op og gjorde det onde ved gæsterne.

Selv efter AaB?s to scoringer blev AGF ved med at trykke på mod et hårdt kæmpende AaB-forsvar, men den afgørende chance blev ikke skabt.

Dermed må AGF gå på landsholdspause noteret for otte point efter syv kampe, mens AaB leger med, hvor det er rigtigt sjovt.