KØB PLUS!

Agent: Thygesen i tvivl om Brøndby

Brøndbys Mikkel Thygesen er, ifølge tysk agent, varm i flere udenlandske klubber, der holder øje med situationen i den kriseramte klub. Thygesen vil dog ikke kendes ved agenten.

Mens de fleste har fokus rettet mod snakken om økonomi, lønnedgang og redningsplaner i Brøndby, kører transfer-spillet videre i kulissen. For Brøndbys vedkommende er der ingen spillere på vej ind, men flere meldes på vej væk.

Indtil videre har der været bud på angriberen Simon Makienok, og anfører Clarence Goodson er et varmt navn hos flere tyrkiske klubber. Men nu kan Mikkel Thygesen måske også være på vej væk.

I hvert fald fortæller spillerens tyske agent, Christoph Leutrum, at der der er interesse for midtbanespillere med kontraktudløb til sommer.

- Jeg er i kontakt med nogle klubber på grund af Mikkel. Om to-tre dage kan jeg sige mere.

- Der er ingen danske klubber. Det er tyske klubber og europæiske, vi snakker med, siger agenten og lægger ikke skjul på, at den usikre situation i Brøndby medfører, at klubberne holder ekstra øje med spillerne i klubben, der stadig er i overhængende fare for en konkurs.

- Vi er i en venteposition lige nu. Mikkel har meddelt os, at situationen er meget, meget svær, og han ved ikke, hvad han vil gøre, om han vil acceptere Brøndbys tilbud eller ej, siger agenten om Brøndby-ledelsens forslag til lønnedgang.

Mikkel Thygesen står noteret som en af Christoph Leutrums spillere på agentfirmaets hjemmeside, men efterfølgende har Mikkel Thygesen dog understreget på sin twitter-profil, at han ikke har nogen agent lige nu, og at Christoph Leutrum derfor ikke kan udtale sig på hans vegne.

- Jeg er målløs, jeg har INGEN agent, så kan ik forstå, hvorfor folk kan udtale sig på mine vegne, skriver Mikkel Thygesen, der også onsdag forsøgte at understrege, at han søger dialog med Brøndbys ledelse om det forslag til at hjælpe klubben, som udvalgte spillere afleverede til Brøndby-ledelsen i går.

Sporten.dk har efterfølgende været i kontakt med den tyske agent Christoph Leutrum, der ikke ønsker at kommentere Mikkel Thygesens situation yderligere lige nu. Men han bekræfter, at han har været i kontakt med Mikkel Thygesen de seneste dage og har været agent på det tyske marked for midtbanespilleren lige siden, han ville væk fra Borussia Mönchengladbach i 2007.

  

Afstemning

Læs også: