KØB PLUS!

Agent: Okore-interesse fra det ydre rum

Interessen for Jores Okore er overvældende, siger hans agent.

Det er ikke, fordi interessen for Jores Okore var lille inde Champions League. Men efter at FCNs midterforsvarer har spillet tre fremragende kampe i turneringen, er interessen kun blevet mere intensiv.

- Der er mange klubber fra både øst og vest, der er i spil. Hvis der fandtes liv på andre planeter, havde de sikkert også meldt sig som interesserede, siger Okores agent Nikola Juric med et glimt i øjet.

- Der har hele tiden været interesse, men det er bare blevet mere fokuseret nu efter CL-kampene. Det er egentlig de samme klubber, der hele tiden har været i spil, men interessen er blevet mere stadfæstet efter CL-kampene, siger Juric.

Ifølge sporten.dks oplysninger foreligger intet konkret tilbud på den 20-årige spiller endnu, men når det bliver konkret, så vil spilletid veje tungt, forklarer Juric.

- Vi kigger på det sportslige, det er det vigtigste. Spilletid er meget vigtigt. Der kan godt komme en storklub fra Premier League, men så skal vi kigge på, hvad perspektiverne for spilletid vil være i en sådan klub i forhold til en anden, siger Juric og fortsætter:

- Idéerne og salgstalen fra klubben vejer meget for os. Klubben skal være forelsket i ham, og man skal kunne mærke, at de vil have ham, siger Juric, der regner med, at Okore er fortid i FCN enten til vinter eller sommer.

- Det er da fint med al den interesse, men det er vigtigt, at Jores tager det stille og roligt, og så har vi aftalt, at vi tager stilling til noget, når det bliver konkret, siger agenten.

Læs også: