Elfenbenskysten spillede uafgjort mod Togo, der havde klubløse Emmanuel Adebayor med i næsten hele kampen.

Oyem. Der blev ikke scoret, da Elfenbenskysten mandag indledte titelforsvaret ved Africa Cup of Nations, som er turneringen om det afrikanske mesterskab i fodbold.

Elfenbenskysten måtte nøjes med 0-0 mod Togo, så begge hold er noteret for et point efter en kamp i gruppe C.

Kampen blev spillet i Oyem i Gabon, der er værtsland for turneringen i år.

Elfenbenskysten stillede op med velkendte navne som Salomon Kalou, Wilfried Zaha og Eric Bailly i startopstillingen.

Togos hold var blandt andre med den falmede stjernespiller Emmanuel Adebayor.

Den tidligere Arsenal- og Tottenham-spiller har siden sidste sommer været uden klub, men det forhindrede ham altså ikke i at være med i startopstillingen for sit land.

32-årige Emmanuel Adebayor spillede næsten hele kampen, idet han blev skiftet ud få minutter før tid.

Det var småt med chancer i første halvleg, men i de sidste 45 minutter livede kampen lidt op, uden at der blev scoret.

Den Demokratiske Republik Congo vandt 1-0 over Marokko og fører gruppe C med tre point.