Torino førte 2-0 og kunne have udbygget føringen, men det lykkedes AC Milan at få et point ud af kampen.

Torino. AC Milan lavede et stort comeback, da klubben mandag aften mødte Torino på udebane i den italienske Serie A i fodbold.

Milano-klubben balancerede på randen af knockout i første halvleg, men det lykkedes at få 2-2 ud af opgøret mod hjemmestærke Torino.

Hjemmeholdet kom foran efter cirka 20 minutter, da Andrea Belotti fik foden på en afslutning fra en holdkammerat og drejede bolden i mål til 1-0.

Fem minutter senere fordoblede Marco Benassi føringen, og Torino kunne have scoret yderligere før pausen.

Efter 32 minutter brændte Adem Ljajic et straffespark, da han placerede bolden midt i målet, så den 17-årige Milan-målmand Gianluigi Donnarumma nemt kunne parere afslutningen.

AC Milan meddelte tidligere mandag, at klubben skiller sig af med angriberen Luiz Adriano, som skal til Spartak Moskva i Rusland.

Det var derfor andre spillere, der måtte sikre Milan point, og ti minutter inde i anden halvleg fik klubben håb, da Andrea Bertolacci reducerede til 1-2.

Der måtte målteknologi til, før det blev fastslået, at hans afslutning akkurat havde passeret Torino-målmand Joe Harts målstreg.

Senere udlignede Carlos Bacca til 2-2 på et straffespark, og så måtte Milan leve med, at klubben fik Alessio Romagnoli udvist kort før tid.

AC Milan har 37 point for 19 kampe og ligger nummer fem i Serie A.

Torino er nummer otte med 30 point for 20 kampe.