Rafael leverede en kandidat til årets mål i Premier League, da Manchester United problemfrit vandt over Queens Park Rangers.

Manchester United fortsætter den knusende sikre kurs mod mesterskabet. Lørdag eftermiddag blev det på Loftus Road til 2-0 over bundholdet Queens Park Rangers efter en stille dag på kontoret.

Veteranen Ryan Giggs lukkede festen med sit mål til 2-0 efter en kortvarig opblussen fra hjemmeholdets side, der fik lidt farve i kinderne med indskiftningen af franskmanden Loic Remy.

Den offensiv løb dog hurtigt ud i sandet i en kamp, der primært vil blive husket for et forrygende mål fra uventet kant. Eller rettere uventet back.

Manchester Uniteds højre back Rafael tog frisk chancen fra kanten af feltet i første halvleg og med strakt vrist sendte han bolden af sted med en fart, som skulle den sendes i omløb om jorden. Skuddet blev perfekt holdt nede og steg som trukket efter en snor og bankede op i det fjerneste målhjørne. Queens Park Rangers' brasilianske målmand Julio Cesar var ikke i nærheden af at reagere, men måtte som resten af Loftus Road bare se til og nyde den flotte raket af et mål.

Rafaels hammer var højdepunktet i en første halvleg, hvor Manchester United var på autopilot, og hjemmeholdet på grusom vis afslørede kreative og offensive mangler.

Desværre for gæsterne måtte Robin van Persie lade sig udskifte kort før pausen. Hollænderen tog sig til låret, men omfanget af skaden er endnu ukendt.

Med sejren trækker Manchester United yderligere fra i toppen af Premier League og har nu 15 point ned til Manchester City, der først spiller søndag mod Chelsea.

Queens Park Rangers ligner mere og mere et hold, der rykker ned, men har stadig syv point op til stregen.

Andetsteds tog Wigan point og gjorde rent bord på besøg hos den direkte bundkonkurrent Reading med overbevisende 3-0.

Aston Villa fik en skidt start på Emirates, hvor hjemmeholdet Arsenal kom i front allerede efter seks minutter ved Santi Carzola. Arsenal er dog ikke overbevisende for tiden, og et hjørnespark til hjemmeholdet blev forvandlet til et kontraangreb og mål ved østrigske Weimann til 1-1.

Det lignede længe et livsvigtigt point til trængte Aston Villa, men Santi Carzola reddede dagen for Arsenal med sit andet mål til 2-1.

Norwich tog et vigtigt skridt frem i tabellen. Kanariefuglene havde ikke vundet i ni kampe før, at Everton gæstede Carrow Road. Leon Osman bragte Everton i front, før Norwich med målscorer Kamara fik arbejdet uafgjort hjem, og Grant Holt slog til i overtiden med målet til 2-1.

Efter en kort opvågning med to sejre i rap så er det tilbage til den socialrealistiske hverdag for industribyen Sunderlands fodboldhelte. Martin O'Neills mandskab tog til West Bromwich sejrsløse i de seneste tre kampe, og det blev der ikke ændret ved på The Hawthorns.

Chelsea-lejesvenden Lukaku nettede to gange i 2-1 sejren, der betyder, at West Bromwich rykker forbi Liverpool og Swansea i tabellen og op på en syvendeplads.